Rólunk mondták

  • A panzió minden igényt kielégítő volt, a szobák modernek, tiszták, jól felszereltek, a légkondi...

    Bővebben  

  • Büszke vagyok, hogy évek óta részese lehetek ennek a magas színvonalú rendezvénynek. Elhivatottságotok...

    Bővebben  

  • Nagyon köszönöm, hogy ismét részese lehettem ennek a színvonalas rendezvénynek. Mint hematológiai...

    Bővebben  

Élményprogramok

Kreatív csapatépítő programjaink között olyan élményeket kínálunk, mely során csak a résztvevők szoros együttműködése és kreativitása révén érhető el a kitűzött cél, illetve így készülhetnek el a megálmodott alkotások. A csapattagok folyamatosan együtt dolgoznak, közösen ötletelnek, s mindeközben fejlődik kreativitásuk és erősödik összetartásuk.

 

Tutajépítés

A nyári csapatépítések egyik kiemelkedő vizes programja a tutajépítés. Ezt a remek feladatot olyan cégek számára ajánljuk, akik az élményen túl csapatépítést is szeretnének céges programjuk alkalmával. Igényeknek megfelelően bármely kisebb, nagyobb tavon, folyók öbleiben, holtágakban meg tudjuk valósítani ezt a vidám csapatépítő programot.

 

Kartonautó építés

A program során a résztvevő csapatoknak lábhajtású versenyautókat kell építeniük a kapott eszközök segítségével. Kartontáblákat, csöveket, kötöző és vágó alkalmatosságokat, festékszórókat és egyéb szükséges eszközöket biztosítunk. A csapatok több feladatban mérik össze a tudásukat, a kerékcsere, az időmérő, a futam és a küllem is pontozásra kerül.

 

Szüreti csapatépítés

A résztvevőknek lehetősége nyílik nem csak megszemlélni, hanem személyesen is megtapasztalni egy szüret hangulatát. A program során szőlőmetszéssel kezdünk, majd a hegyről visszatérve a pincészetbe folytatódnak a különböző borjátékok.  A csapatépítés versenyszerűvé tételét állomások felállításával oldjuk meg, melyek között a kisebb csapatok forgószínpadszerűen mozognak.

H-1016 Budapest, Hegyalja út 18. | Tel: 36-1-209-0380 | Fax:36-1-209-9334 | Skype:connections2000 | Email:h.orsi@conn2000.hu