Rólunk mondták

  • A panzió minden igényt kielégítő volt, a szobák modernek, tiszták, jól felszereltek, a légkondi...

    Bővebben  

  • Büszke vagyok, hogy évek óta részese lehetek ennek a magas színvonalú rendezvénynek. Elhivatottságotok...

    Bővebben  

  • Nagyon köszönöm, hogy ismét részese lehettem ennek a színvonalas rendezvénynek. Mint hematológiai...

    Bővebben  

Extrém kalandok

Extrém csapatépítő programjaink célja a csapatszellem kialakítása, illetve a döntéshozó készségek gyakorlatba való átültetése az által, hogy a résztvevők fizikailag megterhelő helyzetekbe kerülnek. Szélsőséges körülmények között szervezett kalandprogramjaink növelik a munkavállalói morált, valamint elősegítik a csapattagok közötti együttműködést.

 

Terepsegway túra

Túráinkat az amerikai x2 terepsegwayeken szervezzük. A helyettünk egyensúlyozó gép mozgása okozta élmény, semmihez sem hasonlítható érzete azonnali, gyors sikerélményt jelentő. A különböző terepelemeket és akadályokat tartalmazó tanpályán először minden csapattag megtanulhatja a gép biztonságos használatát, majd profi túravezetővel indul a kaland hangtalanul suhanva izgalmasabbnál izgalmasabb útvonalakon.

 

Túlélő túra

Nagyon intenzív csapatépítő program. Az extrém, kihívást jelentő feladatok szolgálják az egyén személyiség fejlődését, illetve a csoporton belüli egymásra utaltság érzés kialakulását. A programot minden esetben a helyszín adottságai, az elérendő célok, és a csoport felkészültségének figyelembe vételével tervezzük meg

 

Barlangtúra

Túráinkat magyarországi barlangok kiépítetlen szakaszain vezetjük, profi túravezetők segítségével. A szokványos barlangtúrákkal járó extrém helyzeteken felül, a barlang kiépítetlen szakaszaiban  végrehajtandó feladatokkal csapatmunkára, tervezésre, és megfelelő kommunikációra ösztönözzük a résztvevőket. Helyszínek: Mátyáshegyi barlang, Kossuth barlang, Meteor barlang, Pálvölgyi barlang

 

Éjszakai kalandtúra

A tréningek esetén sokszor elhangzik az a mondat, hogy a cél: a résztvevők kimozdítása a komfortzónájukból. Nos az éjszakai túra mindenképpen megfelel ennek az elvárásnak. A kalandtúra során a résztvevők kisebb csapatokban találnak meg pontokat, tájékozódnak a rendelkezésükre álló eszközök segítségével és oldják meg a trénereink segítségével a feladatokat.

 

Stratégiai lézerharc

A program során GPS, és Adó-vevő használatával egész „hadmozdulatokat” modellezhetünk orvos, mesterlövész és további speciális funkciók használatával. A lézerharc ezen fajtája komoly stratégiai tervezést igényel, céges tréningekre kifejezetten ajánljuk.

 

Lövész technikai program

A program során résztvevőink alapfokú fegyverhasználati képzésen vesznek részt. Legelőszőr elsajátítják a helyes fegyver alapfogásokat, majd elkezdődik a konkrét lőgyakorlat. Elsőként a teljesen ártalmatlan infrafénnyel, azaz lézer fegyverrel lőnek, majd a következő állomás a légpuska és a légpisztoly. A harmadik állomás a paintball, befejező momentum pedig a lufi vadászat.

H-1016 Budapest, Hegyalja út 18. | Tel: 36-1-209-0380 | Fax:36-1-209-9334 | Skype:connections2000 | Email:h.orsi@conn2000.hu