Rólunk mondták

  • A panzió minden igényt kielégítő volt, a szobák modernek, tiszták, jól felszereltek, a légkondi...

    Bővebben  

  • Büszke vagyok, hogy évek óta részese lehetek ennek a magas színvonalú rendezvénynek. Elhivatottságotok...

    Bővebben  

  • Nagyon köszönöm, hogy ismét részese lehettem ennek a színvonalas rendezvénynek. Mint hematológiai...

    Bővebben  

Interaktív városnézés

Városnézés felsőfokon! A résztvevők egy kiválasztott város történelmét ismerik meg, utcáit fedezik fel, miközben maguk is jól mulatnak, hiszen út közben különböző vicces feladatot kell teljesíteniük. Ismerd fel a fotón látható épületet, készíts csapatfotót miközben "jegyellenőr" vagy egy villamoson. Vigyázat, vicces képek várhatóak!

 

Fotó szafari tematikus városnézéssel

A csapat egy előre megtervezett útvonalat teljesít, a rendelkezésre bocsátott fotók segítségével. Ezek alapján fel kell ismerni, és meg kell találni a különböző helyszíneket. Egyes helyeken csapatfotót kell készíteni igazolandó, hogy a csapat valóban ott járt. A túravezető instrukcióival segíti a csoportot a felfedezőút során, mely számos új információt tartalmaz a városról.

 

Discover Budapest Segway Túra

Fedezd fel Budapest utcáit és látványosságait, miközben járműved egy segway lesz. Az önkiegyensúlyozó elektromos robogó használata nagyon gyorsan elsajátítható és egy városnéző buszhoz képest sokkal nagyobb élménnyel gazdagítja utadat. A program rugalmasan alakítható a csapat igényei szerint, mind az indulás és érkezési helyszínek és időpontok tekintetében.

 

City Code

5 in 1: Verseny, izgalom, csapatépítés, kincskeresés és városnézés! A kiválasztott városban történő kincsvadászat alkalmával Ön és csapattársai számok, rejtélyek, információk után kutatnak, mialatt a leglenyűgözőbb helyeket járják be. Nem is veszik észre, hogy sok érdekes részletet tanulnak, történeteket jegyeznek meg Magyarország kultúrájáról, történelméről és mindennapjairól.

 

Képvadászat

A résztvevőknek az a feladatuk, hogy a számukra kiszabott feladat teljesítését egy fotón megörökítsék. Maguk a résztvevők lesznek a kép szereplői, hiszen a feladat különböző szerepek elvégzése a városban (pl. vezetni egy tömegközlekedési járművet, pincérnek lenni egy helyi bárban, eladónak lenni egy üzletben, jegyet ellenőrizni egy villamoson, stb.)

 

Budai Vár Felfedező Túra

A prog­ramon a különböző látványosságokat, műemlékeket, eldugott ülőfülkéket és  hangulatos parkokat - a már jól megszokott idegenvezetés helyett - egy szóra­koztató kincsvadászat keretein belül fedezhetik fel a résztvevők. A csapatok térképek, feladatlapok és GPS készülékek segítségével tájékozód­hatnak a várban, az egyes állomásokon pedig titkos üzenetekre bukkanhatnak.

H-1016 Budapest, Hegyalja út 18. | Tel: 36-1-209-0380 | Fax:36-1-209-9334 | Skype:connections2000 | Email:h.orsi@conn2000.hu