Rólunk mondták

  • A panzió minden igényt kielégítő volt, a szobák modernek, tiszták, jól felszereltek, a légkondi...

    Bővebben  

  • Büszke vagyok, hogy évek óta részese lehetek ennek a magas színvonalú rendezvénynek. Elhivatottságotok...

    Bővebben  

  • Nagyon köszönöm, hogy ismét részese lehettem ennek a színvonalas rendezvénynek. Mint hematológiai...

    Bővebben  

Kötéltechnikai programok

Kötéltechnikai programjaink minden képességi szinten kihívást és aktív részvételt jelentenek a résztvevők számára. A kötélpályák felállítása igény szerint bárhol megoldható,  de a biztonság érdekében mindenképpen előzetesen felmérjük a helyszínt. Természetesen számos kipróbált helyszínt is tudunk javasolni, melyek kezdőtől haladó szintig egyaránt élményt biztosítanak.

 

Óriás hinta

A gyakorlat során a résztvevők az erdőbe telepített óriáshintán hintázhatnak. A hinta lehetőséget ad arra, hogy egy 10 méter magas kötélszáron elhelyezkedő hegymászó-beülőbe csatoltan kipróbálják magukat a résztvevők. A gyakorlat csoportos élményt ad, hiszen az éppen sorra kerülő vállalkozó résztvevőt a többiek húzzák egy segédkötél segítségével a kívánt magasságba.

 

Macskaséta

Két fa közé, 6-8-10 méter magasan rögzítünk egy 10 cm széles gerendát. A résztvevő erre mászhat fel a létrán, majd a közepére kisétálva kisebb vagy nagyobb eséssel leugorhat. Az esés lehet egészen nagy, 3-4-6 méter is. Az ugrót a csapat biztosítja alpinista szakértő felügyeletével.

 

 

Kötélhídépítés

A csapatoknak a rendelkezésre álló hegymászó eszközökből az általunk biztosított leírás alapján kötélhidat kell építeniük, és szintén hegymászó felszerelés segítségével át kell azon kelniük. Az építésnél fontos a megfelelő összhang és a csoporton belüli feladat kiadás. A feladat megkoronázása, ha a csoport által épített hídon mindenki „épségben” átjut.

 

 

Magas V

A résztvevőknek 5-7 méter magasban egy V alakban kifeszített drótkötélpályán kell párban végighaladniuk úgy, hogy minél messzebb jussanak. Természetesen hegymászó technika segítségével biztosítjuk őket. A mászás során a csoport tagjai egymást biztosíthatják a vezetők felügyelete mellett. A teljes biztonság, illetve a résztvevők biztonságérzete miatt, egy profi hegymászó plusz biztosítást ad.

H-1016 Budapest, Hegyalja út 18. | Tel: 36-1-209-0380 | Fax:36-1-209-9334 | Skype:connections2000 | Email:h.orsi@conn2000.hu