Rólunk mondták

  • A panzió minden igényt kielégítő volt, a szobák modernek, tiszták, jól felszereltek, a légkondi...

    Bővebben  

  • Büszke vagyok, hogy évek óta részese lehetek ennek a magas színvonalú rendezvénynek. Elhivatottságotok...

    Bővebben  

  • Nagyon köszönöm, hogy ismét részese lehettem ennek a színvonalas rendezvénynek. Mint hematológiai...

    Bővebben  

Tematikus programok

Tematikus programjaink egy-egy meghatározott témára fókuszálnak, így a kijelölt feladatok is e köré csoportosulnak. A program sok esetben egy kerettörténettel párosul, melynek során a résztvevők beleélhetik magukat az adott story vagy történelmi kor hangulatába, élethűvé téve mindezt jelmezekkel, eszközökkel és természetesen a témához kapcsolódó feladatokkal.

 

Fort Monostor - A nagy erőd foglalás

A bevetés egy titkos eligazítással kezdődik, majd irány az Erőd. A küldetés lefedi az egész területet hiszen először fel kell mászni a falra, majd leereszkedni a fal tetejéről. Extra feladatok a kazamata rendszer eldugott helységeiben. Résztvevőink egy napra titkos ügynökök vagy zsoldos katonák lehetnek. Helyszín: Komáromi Vár. Küldetés: Elfoglalni az erődőt. Akció indul!

 

Gyalog galopp

A csapatok megtudják, hogy a hős lovagok legújabb felfedezései alapján állítható, hogy a Szent Grál a környéken rejtőzik, azonban a híres ereklye megtalálásáig számtalan veszélyen, és kalandon át vezet az út…A lovagi csapatok titkos térképet kapnak, mely a helyszínt ábrázolja, s a Grál felé vezető út állomásait.

 

Dominó Nap

Építés és izgalom, precíz mozdulatok, és visszafojtott lélegzet – erről szól a Dominó Nap. A látványos játék során a csapatok tagjai megálmodhatják, majd megépíthetik álmaik dominórendszerét. A játék első felében a csapatok egyórás órás vetélkedő keretein belül játszanak a dominókért, melyben a kreativitás, a logika és az ügyesség is nagy szerepet kap. A játékot természetesen a dominólánc felborítása zárja.


Kalandos szeszcsempészet

Kifejezetten stratégiára és kommunikációra épülő játék, amelyben a csapatoknak eleinte más csapatokkal versenyezve, később azonban egy másik csapattal együttműködve kell vagyont gyűjteniük. A programot orrgazdák irányítják, akik vissza szeretnék szerezni demizsonjaikat. GPS-ek, térképek, adóvevő készülékek, iránytűk segítik a játékosokat a keresésben.


Da Vinci Code

Egyfajta mission impossible program, melynek keretén belül a résztvevők felfedezhetik a rendezvény helyszínének rejtett utcáit, főbb látnivalóit és közben az elveszett cryptex nyomába indulhatnak. A nyomozás során üzeneteket, információ morzsákat, kódokat kell összegyűjteniük, megfejteniük és összerakniuk a történet kirakósdarabkáit.

 

Trabant Rally

Trabantokkal felfedezni Magyarország vidéki tájait felejthetetlen élmény! Programjainkat megrendelőinkkel közösen dolgozzuk ki, minden esetben figyelembe vesszük az elvárt igényeket és ezekhez igazítjuk az útvonaltervet is. Menet közben szebbnél szebb látnivalók, játékos feladatok várják a vendégeket.

 

Kincsvadászat

A küldetés és a csapatépítő kalandjáték ötvözése, ahol a logikai feladatok mellett a mozgásos-, stratégiai-, valamint bátorságot igénylő feladatok is szerepet kapnak. A program során a résztvevők közösen dolgoznak egy nagy rejtély megoldásán, ahol a végső cél egy kincsesláda tartalmának megszerezése.

H-1016 Budapest, Hegyalja út 18. | Tel: 36-1-209-0380 | Fax:36-1-209-9334 | Skype:connections2000 | Email:h.orsi@conn2000.hu