Rólunk mondták

  • A panzió minden igényt kielégítő volt, a szobák modernek, tiszták, jól felszereltek, a légkondi...

    Bővebben  

  • Büszke vagyok, hogy évek óta részese lehetek ennek a magas színvonalú rendezvénynek. Elhivatottságotok...

    Bővebben  

  • Nagyon köszönöm, hogy ismét részese lehettem ennek a színvonalas rendezvénynek. Mint hematológiai...

    Bővebben  

Ügyességi vetélkedők

A csapatépítő vetélkedők célja, hogy ösztönözze a csapat tagjainak hatékony együttműködését. A feladatok sok esetben klasszikus sorversenyek hagyományaira épülnek. A játékokat képzett játékvezető tartja asszisztensek segítségével, s egymás után lebonyolított látványos, tréfás, ügyességi és kreatív feladatok várnak a vetélkedőkre.

 

Élő csocsó

Hagyományos csocsó játék, élő „bábukkal”. A résztvevők rekeszeken ülve játszanak, a labdák számát folyamatosan emeljük, a végén három labda van a pályán. A focitudás nem döntő, a speciális körülmények miatt (pl. tojás alakú labda, nincs kapus). Egyszerre kb 20-an játszanak, a többiek a pályán kívülről segítik a játékosokat.

 

Térképes gyakorlat

A résztvevők feladata az, hogy gondos tervezést követően a szállás közelében található erdőben térkép segítségével minél több tereppontot megtaláljanak. A területet a két csapat felosztja egymás között, s az erdőben haladás közben egymással telefonon kapcsolatot tartanak. A végrehajtás során a nem várt helyzeteket kreativitás és együttműködés segítségével tudják megoldani.    

 

A tíz próba játékai

A program során több kisebb csapat verseng egymással és különböző ügyességi feladatok során mérik össze képességeiket. A sorverseny különböző állomásokból tevődik össze, például lisztfoci bajnokság, óriás kukac futam, agytorna, szópókerező, dominó-torony, öko-szobor, yeti-talpaló, sajthordó verseny.

 

Outdoor Challenge

A csapatépítő programunk célja a kikapcsolódás, a közös élmények szerzése, a csapatmunka, az összhang és a kommunikáció erősítése. A csapatok különböző csapatépítő feladatokban mérik össze ügyességüket és kreativitásukat. A feladatok változatosak, kihívást és izgalmat rejtenek, de mindenki által jól teljesíthetőek.

 

Villámjátékok

A csapatoknak végig kell járni az állomásjátékokat, azért hogy teljesítsék a villámjátékok bolondos feladatait. Példák: harisnyahorgászat, tésztanyárs, almatorony, úszó torony. Minden állomáson a csapatnak időre kell teljesíteni a feladatokat, persze ha minél többen teljesítik, annál több pontot nyerhetnek. Minden játéknál a csapatok döntik el, hogy kit delegálnak a megmérettetésre.

H-1016 Budapest, Hegyalja út 18. | Tel: 36-1-209-0380 | Fax:36-1-209-9334 | Skype:connections2000 | Email:h.orsi@conn2000.hu