Rólunk mondták

  • A panzió minden igényt kielégítő volt, a szobák modernek, tiszták, jól felszereltek, a légkondi...

    Bővebben  

  • Büszke vagyok, hogy évek óta részese lehetek ennek a magas színvonalú rendezvénynek. Elhivatottságotok...

    Bővebben  

  • Nagyon köszönöm, hogy ismét részese lehettem ennek a színvonalas rendezvénynek. Mint hematológiai...

    Bővebben  

Vízi csapatépítő programok

Nyár, víz, csapat, jókedv! Ezt nyújtják vizes csapatépítő programjaink, melyeknek többnyire valamely magyarországi folyó vagy tó biztosít helyszínt. Természetesen a vízi alapú tevékenységeket igény szerint bármilyen mértékben lehet kombinálni szárazföldi programokkal is. Igazi hűsítő program, ahol a kihívás és a szórakozás garantált!

Sárkányhajó verseny

A sárkányhajó sport mindig is szinkronban állt a csapatépítő programokkal, hiszen középpontjában csapattá formálódott egyének állnak, akik közösen dolgoznak egy cél érdekében. A csapatok a vízre szállás előtt mindenre kiterjedő eligazítást kapnak, majd dobszóra kezdődhet a verseny!

 

 

Vizen és szárazföldön

Evezz és tekerj! A program során a résztvevőknek lehetősége nyílik vizen és szárazföldön is megismerni a Velencei tavat. A csapat egyik fele kerékpárral, a másik fele pedig kenukkal közlekedik, majd a találkozási ponton járművet cserélnek. A csapatoknak egy kitalált kerettörténet szereplőiként a tópart különböző részén feladatokat kell megoldaniuk.

 

Vitorlás csapatépítés

A vitorlázás és az üzleti élet között számos párhuzamot találunk, hiszen ez egy olyan tevékenység, mely csak csapatmunka, kommunikáció és helyszíni problémamegoldás mellett lehet sikeres. Egyszerre nyújt szórakozást és kikapcsolódást, miközben a résztvevők között bizalmat épít. A program elején a résztvevőket bevezetjük a vitorlázás alapismereteibe, majd ezt követően kisebb háziverseny, melyhez a helyszínen bója rajzot kapnak a csapatok.

 

Barangolás a Gemenci-erdőben

Egynapos vízitúra a Rezéti- és a Grébec-Dunán. A program során a Gemenci erdő vadregényes vidékét járjuk be a Duna mellékágain evezve! Az ártéri erdő minden szépségét karnyújtásnyi távolból szemlélve bejárjuk a Grébec-, a Rezéti- és a Csertai-Duna-ágakat, megpihenünk a Duna homokzátonyain.  A túra különlegessége, hogy a Gemenci erdőt átszelő kisvasúton is utazunk.

 

H-1016 Budapest, Hegyalja út 18. | Tel: 36-1-209-0380 | Fax:36-1-209-9334 | Skype:connections2000 | Email:h.orsi@conn2000.hu