Rólunk mondták

 • A panzió minden igényt kielégítő volt, a szobák modernek, tiszták, jól felszereltek, a légkondi...

  Bővebben  

 • Büszke vagyok, hogy évek óta részese lehetek ennek a magas színvonalú rendezvénynek. Elhivatottságotok...

  Bővebben  

 • Nagyon köszönöm, hogy ismét részese lehettem ennek a színvonalas rendezvénynek. Mint hematológiai...

  Bővebben  

Rendezvény fotók

 • Erlang Solutions - Business Meeting & Get Together Teambuilding Kóspallag 2018

  Erlang Solutions - Business Meeting & Get Together Teambuilding Kóspallag 2018

  A nemzetközi rendezvény helyszíne a kóspallagi Szent Orbán Erdei Wellness Hotel volt, ahol a résztvevők számára számos kikapcsolódási lehetőség nyílt, hiszen pihenhettek a wellnessben, bowlingozhattak, biliárdozhattak, esténként pedig DJ szórakoztatta őket. 

  Bővebben  

 • DAMCO Karácsonyi partner party 2012

  DAMCO Karácsonyi partner party 2012

  A szépművészeti Múzeum hangulatosan megvilágított oszlopcsarnokában melegedők alatt láttuk vendégül a DAMCO ügyfeleket és partnereket. A vendégek több turnusban tárlatvezetéssel látogathatták meg a csak számunkra megnyitott Cézanne kiállítást, a téli meleg italok és falatok elfogyasztása közben interaktív képalkotó játékra hívtuk a vállalkozó kedvűeket.

  Bővebben  

 • DAMCO Ádventi partner party 2011

  DAMCO Ádventi partner party 2011

  A cég ügyfeleit és szakmai partnereit láttuk vendégül a budapesti Jáki kápolnában és a reneszánsz kerengőben. A koncert programot a Budapesti Vonósok Kamara együttese és a Pest-szenterzsébeti baptista kamarakórus adta, a zenei program előtt és után a reneszánsz kerengőben kínáltunk téli forró italokat és falatokat. Az estét közös éneklés zárta.

  Bővebben  

 • Ápolók Nemzetközi Világnapja 2008 – Onkológiai Szakápolók Rekord Napja

  Ápolók Nemzetközi Világnapja 2008 – Onkológiai Szakápolók Rekord Napja

  A szakmai nap résztvevői a magyarországi maratoni előadás kategóriában rekord hosszúságú (26 óra) non-stop szakmai napon való részvételt vállaltak. 

  Bővebben  

 • Tóth Autó – Ünnepélyes Mercedes Benz Autószalon megnyitó 2007

  Tóth Autó – Ünnepélyes Mercedes Benz Autószalon megnyitó 2007

  A harmadik autószalonját nyitó Tóth Autó Kft. ügyfélköre és szakmai partnerei számára rendezett műsoros szalonnyitó ünnep és fogadás, 300 fő részvételével. A program attrakciói voltak: jégszobrászat, tangó világbajnok táncospár bemutatója, fiatal jazz zenészek fergeteges koncertje

  Bővebben  

 • Rami Day 2007 – A Ramirent cégcsoport konferenciája

  Rami Day 2007 – A Ramirent cégcsoport konferenciája

  A finn székhelyű anyavállalat és a 11 európai országból érkező társvállalat vezetői, összesen 120 fő 3 napos vezetői tréningen és team building programon vett részt Visegrádon.  

  Bővebben  

 • Dynamic Enterprise Roundtable 2006

  Dynamic Enterprise Roundtable 2006

  2 napos 100 fős gazdasági konferencia és workshop magyarországi multinacionális és regionális cégek közép- és felsővezetői, MBA hallgatók, egyetemi hallgatók részvételével. A programot elegáns gálavacsora zárta a Corinthia Hotel dísztermében, ahol az est hangulatát a Gracia hegedű trió dallamai és a Tango and Temptation táncosainak forró tánca fokozta.

  Bővebben  

 • Európai Rákkutató Társaság Gálavacsora 2006

  Európai Rákkutató Társaság Gálavacsora 2006

  Az Európai Rákkutató Társaság kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi kongresszusa a Budapest Kongresszusi Központban 2006. június 30. – július 4. között került megrendezésre. A kongresszuson 800 résztvevőt a világ minden tájától vendégül láthattunk. A kongresszus megnyitóján a Csillagszeműek gyermek és ifjúsági néptánccsoportja bűvölte el műsorával a résztvevőket. A kongresszusi záró vacsorának a Mezőgazdasági Múzeum elegáns termei adtak otthont.

  Bővebben  

H-1016 Budapest, Hegyalja út 18. | Tel: 36-1-209-0380 | Fax:36-1-209-9334 | Skype:connections2000 | Email:h.orsi@conn2000.hu